luni, 18 ianuarie 2010

Bine ati venit...va doresc un 2010 verde si cu noi bucurii

La multi ani celor ce viziteaza acest site si ce vor vizita, va doresc intelepciune pentru verde, sanatate si liniste alaturi de mult iubitele plante, mult iubitele gradini actuale si viitoare.
Dupa ce unii dintre noi au visat toata iarna la o gradina plina de verdeata, unde numai zambate incap, poate si o mica piscina de balaceala si racorire, este momentul sa cautam "uneltele" pentru a indeplini acest vis.

Tinand cont de contextul actual, si de adaptabilitatea tuturor la noile conditii, resursele si mijloacele pentru a duce la bun sfarsit visul de a avea o gradina cresc tot mai mult, da in acelas timp este tot mai greu de gasit un inginer peisagist de incredere, in amalgamul de pretinsi peisagisti unii numindu-se chiar experti, termeni erodati si fara valoare astazi.

Nu caut sa sune fortat, dar va puteti convinge chiar aici de seriozitatea unui Arhitect Peisagist, puteti chestiona de la distanta implicarile colaborarii cu o firma de amenajari gradini, si puteti afla mult mai usor daca aveti resursele necesare pentru amenjarea gradinii visate.
Intotdeauna am considerat si voi considera ca dorinta este cea care conteaza, iar daca cineva isi doreste cu adevarat o gradina, acel cuib in aer liber, indiferent de resurse exista solutii estetice ce pot fi puse in practica.


Pe scurt, nu trebuiesc multi bani si batai de cap pentru a avea o gradina pe placul dumneavoastra, trebuie doar peisagistul potrivit care poate veni cu solutii optime si cu un design cat mai aproape de cel dorit.

Acum nu va ramane decat sa aflati cand si cum vor reusi impreuna sa indeplinim un vis, sa aducem la viata o gradina, mult meritata frumusete a curtii dumneavoastra.


e simplu,
vorbim la telefon:
0723026284 (numar telefon ing. peisagist Alexandru Gheorghe)

sau pe mai: alexghemai@gmail.com

Daca aveti deja o gradina dar intampinati probelme sau pur si simplu aveti nelamuriri , eu sunt aici, mereu cu gandul la o floare, un paraias, o gradina. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu